Gratis demo van LegalVoting? Neem contact op

Livestream en stemmen voor je ALV

Iedereen moet fysiek aanwezig zijn om te stemmen op een ALV, aandeelhoudersvergadering of partijcongres? Dat is niet meer van deze tijd. Combineer onze LegalVoting tool met onze Livestream services en laat je leden, vanuit huis, stemmen op alle moties en amendementen terwijl ze een aantrekkelijke live-show bekijken! Neem contact op

Uitzending

Ons technische team is op locatie aanwezig om de uitzending te verzorgen. Meerdere camerastandpunten, live inbellen met deelnemers, het delen van een presentatie en een minimale vertraging op de livestream zodat ook alle stemmen direct verwerkt kunnen worden.

Livestream

Via een beveiligde livestream omgeving zenden we de vergadering of het congres live uit naar de deelnemers. Deelnemers kijken via hun smartphone, tablet op PC en kunnen direct hun stem uitbrengen op moties en amendementen.

Beveiligde link via e-mail

Voorafgaand aan de vergadering ontvangen alle deelnemers een unieke e-mail met daarin een token waarmee ze de vergadering digitaal kunnen bijwonen. Op deze manier garanderen we dat alleen stemgerechtigde deelnemers aanwezig zijn. Die kunnen via mobiel digitaal stemmen op de moties.

Voor iedere groep

Van 10 tot 10,000 deelnemers, ons platform kan het aan! Het enige dat we op locatie nodig hebben is een stabiele internetverbinding. Ligt die er niet? Dan verzorgen wij hem!

NEEM CONTACT OP

Je bericht is succesvol verstuurd!
Oeps, je bericht is niet verstuurd. Bel ons anders even. Net boven dit bericht vind je ons telefoonnummer ☝.