Vraag een demo aan van de legal voting tool Neem contact op

Digitaal stemmen tijdens een ALV

Stemmen over verschillende onderwerpen tijdens een ALV kan enorm tijdrovend zijn. Door het handen tellen om te zetten in digitaal stemmen, kan er veel tijd worden bespaard en dat geeft rust, of ruimte om meer onderwerpen te bespreken. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij verschillende politieke partijen als de VVD, Groen Links en de Christenunie en corporates als PWC om een ALV efficiënt en veilig te laten verlopen. Kies dus tijdens je volgende vergadering voor digitaal stemmen met Legal Voting en bespaar tijd, zonder in te leveren op veiligheid of controle.
Legal Voting verzorgt het digitaal stemmen voor uiteenlopende partijen

Efficiënt..

Met Legal Voting kunnen stemmingen eenvoudig geopend en gesloten worden, waarna de uitslag direct getoond kan worden tijdens de ALV. Elke stemgerechtigde gebruikt zijn of haar telefoon en kan stemmen zodra de stemming wordt geopend. Wanneer de stemming wordt gesloten, kan de uitslag worden weergegeven met nauwkeurige aantallen of percentages, waardoor meteen duidelijk wordt hoeveel stemmen er voor en tegen zijn uitgebracht en of er onthoudingen zijn.

..én veilig

Bij het digitaal stemmen tijdens een ALV mag efficiëntie niet ten koste gaan van digitale veiligheid. Het is van het grootste belang dat deze veiligheid gegarandeerd kan worden. Daarom maken wij gebruik van Secure Login. Met Secure Login ontvangt elke stemgerechtigde een unieke persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot de digitale stemomgeving van Legal Voting. Deze code wordt voor elke vergadering opnieuw gegenereerd en per e-mail verstuurd. Met deze code kan slechts één keer worden ingelogd en elke daaropvolgende poging om in te loggen zal ongeldig zijn.

Vertrouw op de ervaring en expertise van Legal Voting

Kies voor digitaal stemmen tijdens je volgende ALV. Met meer dan 10 jaar ervaring in digitaal stemmen met uiteenlopende partijen weet Legal Voting ALV's efficiënter én veiliger te maken. Bekijk onze cases hieronder en lees over de verschillende invalshoeken bij iedere partij. Bekijk onze cases

Meer weten over Legal Voting

Met meer dan tien jaar ervaring ondersteunen we politieke partijen, grote bedrijven, verenigingen en alle andere coöperaties met het zorgvuldig en transparant organiseren van hun stemmingen. Neem contact met ons op om te kijken of we ook jou kunnen helpen! Contact