Vraag een demo aan van de legal voting tool Neem contact op

Digitaal stemmen tijdens een vve

Stemmen tijdens een VvE over diverse onderwerpen kan erg tijdrovend zijn. Door handmatig tellen te vervangen door digitaal stemmen, kan er veel tijd bespaard worden. Hierdoor komt er meer rust in de vergadering, of is er meer tijd beschikbaar voor andere onderwerpen. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij diverse politieke partijen, zoals de VVD, Groen Links en de Christenunie, en bedrijven zoals PWC om vve's efficiënt en veilig te laten verlopen. Kies daarom bij je volgende vve voor digitaal stemmen met Legal Voting en bespaar tijd, zonder in te leveren op veiligheid of controle.
Legal Voting verzorgt het digitaal stemmen voor uiteenlopende partijen

Efficiënt..

Met Legal Voting kunnen stemmingen moeiteloos geopend en gesloten worden, terwijl de uitslag direct beschikbaar is om op het scherm te tonen. Elke stemgerechtigde neemt zijn of haar telefoon ter hand en kan stemmen zodra de stemming wordt geopend. Zodra de stemming wordt afgesloten, kan de uitslag worden weergegeven met nauwkeurige aantallen of percentages, waardoor meteen duidelijk wordt hoeveel stemmen er voor en tegen zijn uitgebracht.

..én veilig

Bij het digitaal stemmen tijdens een ALV mag efficiëntie niet ten koste gaan van digitale veiligheid. Het is van het grootste belang dat deze veiligheid gegarandeerd kan worden. Daarom maken wij gebruik van Secure Login. Met Secure Login ontvangt elke stemgerechtigde een unieke persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot de digitale stemomgeving van Legal Voting. Deze code wordt voor elke vergadering opnieuw gegenereerd en per e-mail verstuurd. Met deze code kan slechts één keer worden ingelogd en elke daaropvolgende poging om in te loggen zal ongeldig zijn.

Vertrouw op de ervaring en expertise van Legal Voting

Bekijk onze cases

Meer weten over Legal Voting

Met meer dan tien jaar ervaring ondersteunen we politieke partijen, grote bedrijven, verenigingen en alle andere coöperaties met het zorgvuldig en transparant organiseren van hun stemmingen. Neem contact met ons op om te kijken of we ook jou kunnen helpen! Contact